Over ons

www.mineralenenfossielenkopen.nl

Vanuit mijn hobby het verzamelen van fossielen, mineralen, gesteenten, schelpen en meteorieten heb ik deze webshop opgericht. Niet alleen om mijn eigen verzameling te kunnen financieren maar ook om het materiaal voor iedereen toegankelijk te maken. Wanneer u zelf op het in ternet gaat zoeken zult u zizien dat het niet alleen museale objecten zijn. Zeker niet er heeft zich al een heel grote markt ontwikkeld zowel op het internet als daarbuiten. Mineralenenfossielenkopen.nl heeft natuurlijk de beste prijs en het mooiste aanbod.

Fossielen en mineralen kopen?

Het kopen van bijvoorbeeld fossielen en mineralen heeft vaak een enorm nadeel. De juiste informatie word namelijk meestal niet bijgeleverd. En dan zijn de Mineralen & fossielen eigenlijk al niets meer waard, niet voor verzamelaars. Het tweede probleem is dat de prijzen vaak enorm overdreven worden om nietsvermoedende kopers te veel te laten betalen. Ook worden er dingen aangeboden voor iets wat ze niet zijn en er zijn natuurlijk een hoop vervalsingen. MINERALENENFOSSIELENKOPEN.NL wil hier graag verandering in brengen. De mineralen & fossielen worden aangeboden voor kleine realistische prijzen zodat de hobby echt voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast is de website voorzien van een schat aan informatie wat het dus altijd de moeite waard maakt om even te kijken.

Hoe zit het met de gegevens van de objecten???

Mineralenenfossielenkopen.nl levert altijd de juiste gegevens met de stukken mee. Dit in de vorm van een kaartje met naam, vindplaats, datum, ouderdom en eventuele aanvullende gegevens waar nodig.

En als ik wil bestellen???

Mineralenenfossielenkopen.nl is hobby werk en nog geen bedrijf. dit houdt in dat er geen btw in rekening word gebracht. Dit enorme voordeel bied ook een enorm nadeel, namelijk dat ik enkel PayPal als betaalmethode kan aanbieden. Wilt u bestellen maar heeft u geen PayPal account wacht dan niet langer en stuur mij een mailtje. Ibe.naturalhistory@gmail.com u krijgt zo snel mogelijk reactie en een alternatieve betaalmethode.

De levering

Mineralenenfossielenkopen.nl verzend de pakketten zo snel mogelijk na dat de betaling is voltooit. Vaak gaat dit om een dag en soms zelfs enkele uren. Zodat u het pakket bijna altijd binnen een of twee dagen in huis hebt. 

Vragen?

Heeft u nog vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via Klantenservice > Contact.
Of stuur direct een mailtje naar ibe.naturalhistory@gmail.com

Ibe van Oort (Eigenaar webshop)
* Foto 1 : Ibe van Oort ; op de mineralenbeurs in Berghem (Geosfeer 2018)
* Foto 2 : Ibe van Oort ; Fossielen zoeken op de 2e Maasvlakte. 


 

Tot Slot

Deze website is een bron van informatie, voor en door verzamelaars. Als verzamelaar is het goed om veel te lezen over de betreffende onderwerpen van de verzameling, en ook andere verzamelaars kunnen elkaar vaak helpen. Er zijn een hoop verschillende plekken om als (beginnende) verzamelaar informatie en gegevens uit te wisselen, enkele voorbeelden staan hier onder in de hoop u een beetje op weg te kunnen helpen.

Stichting Geo-Oss
Mineralsforum