Over ons

Ibe's naturalhistory

Ik, Ibe van Oort heb vanuit mijn hobby het verzamelen van fossielen mineralen en schelpen deze webshop opgericht. Als je op internet rondkijkt, op zoek naar fossielen en mineralen, merk je al snel dat veel websites dingen aanbieden voor bijzonder hoge prijzen en dat vaak zonder enige relevante informatie te leveren die voor verzamelaars zo vitaal is. Dat is waar ik verandering in wil brengen!
Ik lever altijd de zorgvuldig bewaarde gegevens bij de juiste producten.Zodat het object ook voor de echte liefhebber interessant blijft. Maar natuurlijk is Ibe's Naturalhistory er voor iedereen.
Zoek je een uniek cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 2 miljard jaar oud fossiel of een prachtige edelsteen.

Heb je nog vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via Klantenservice > Contact.
Blog

Kijk ook eens naar mijn wekelijkse blog. Hiermee wil ik de hobby verzamelen voor iedereen toegankelijk maken, en daarbij laten zien hoe ik zelf te werk ga. Van het verzamelen van materialen tot het opbergen in de collectie. Een wijd aanbod aan onderwerpen worden besproken; fossielen, mineralen, schelpen en alles wat er bij komt kijken. Elke vrijdagmiddag zal er een nieuwe blog online komen. Dus houd het in de gaten... ga snel kijken via deze link naar mijn blog.

Foto 1 ; Fossielen & mineralen verzamelen in Hagen, Duitsland. Foto 2 ; Fossielen zoeken op de 2e maasvlakte.